De la pantofi la accesorii fashion!.

Telefon: 0786510995

Promotii: Vezi reducerile de azi

Livrare: In toata tara

Suport: In alegerea produsului si marimii

Calitate: Produse originale

  1. FHN
  2. Cosmetice
  3. Ten barbati
  4. Men's face Skinlabo SOOTHING HYDRATING BALM Alb

Men's face Skinlabo SOOTHING HYDRATING BALM Alb

Men's face Skinlabo SOOTHING HYDRATING BALM Alb

Men's face Skinlabo SOOTHING HYDRATING BALM Alb

PRODUS INDISPONIBIL

Momentan acest produs este indisponibil.

Pentru moment site-ul nu este functional. In momentul in care vom reveni vom anunta pe prima pagina. Va multumim pentru intelegere.

BALM HIDRAGEREA SANATAȚII barbati
Reduce roseata, hidratarea de lunga durata, fara alcool
Emulsie emolienta, neteda si usor de absorbit, ideala dupa barbierit. Ea calmeaza si reduce roseata pielii, revitalizeaza pielea dupa agresivitate, datorita prezentei taurinei si a extractului de ginseng din Siberian si hraneste pielea gratie untului de Shea si a uleiului de migdale dulci. Fara alcool, este, de asemenea, potrivit pentru pielea sensibila
- INGREDIENTE:
"Bisabolol este un ingredient eficient si linistitor, adecvat in special pentru pielea sensibila si delicata, care datorita agentilor externi tind sa se inroseasca sau sa se inroseasca si sa fie iritata. De asemenea, este eficienta si in cazul tulburarilor de pigmentare ale pielii, cum ar fi lentigo solare, lentigine senile si melasma.
CellACtive®-MeN este un ingredient activ formulat special pentru pielea barbatilor, care mareste rezistenta si rezistenta la agentii externi. Acesta contine taurina, ginseng siberian si factorul Cell_Boost. Ea accelereaza procesul de regenerare a tenului cauzat de ras, imbunatateste rezistenta pielii la stres termic (caldura si frig), are un puternic efect de hidratare de lunga durata inca dupa prima aplicare.
Extractul de Mallow are proprietati linistitoare, calmante
"Allantoin are proprietati de inmuiere, inmuiere si calmare.
Untul Shea are proprietati extrem de hranitoare si antioxidante. Bogat in vitaminele A, E si D ajuta la pastrarea unei straluciri sanatoase a pielii si protejeaza impotriva soarelui, a produselor de fotografiere si a produselor chimice de machiaj, fiind astfel o baza perfecta pentru machiaj.
Uleiul de orez are proprietati emolienta si anti-imbatranire excelente, deoarece protejeaza pielea de deteriorarea fotosensibilizarii.
Uleiul de migdale dulci are proprietati nutritive si emolient. Iti hraneste pielea, chiar si cea mai sensibila, fragila si uscata.
Vitamina E are proprietati antioxidante
Sticla fara aer. 50 ml.


0 recenzii pentru Men's face Skinlabo SOOTHING HYDRATING BALM Alb

ADAUGATI RECENZIE

0 intrebari pentru Men's face Skinlabo SOOTHING HYDRATING BALM Alb

PUNETI O INTREBARE

ALTI CLIENTI AU CUMPARAT SI...

S-AR PUTEA SA VA PLACA SI...