De la pantofi la accesorii fashion!.

Telefon: 0786510995

Promotii: Vezi reducerile de azi

Livrare: In toata tara

Suport: In alegerea produsului si marimii

Calitate: Produse originale

  1. FHN
  2. Cosmetice
  3. Ten barbati
  4. Men's face Skinlabo ANTI-AGEING REGENERATING MOISTURIZER AGE PROTECTION Alb

Men's face Skinlabo ANTI-AGEING REGENERATING MOISTURIZER AGE PROTECTION Alb

Men's face Skinlabo ANTI-AGEING REGENERATING MOISTURIZER AGE PROTECTION Alb

Men's face Skinlabo ANTI-AGEING REGENERATING MOISTURIZER AGE PROTECTION Alb

PRODUS INDISPONIBIL

Momentan acest produs este indisponibil.

Pentru moment site-ul nu este functional. In momentul in care vom reveni vom anunta pe prima pagina. Va multumim pentru intelegere.

Barbatii anti-imbatranire REGENERAȚIILE DE PROTECȚIE PENTRU VRSTA DE MOISTURIZATOR lupta impotriva semnelor de oboseala si imbatranire
Tonuri + elastizeaza + regenereaza
O crema hidratanta usor de absorbit, proaspata, foarte placuta la atingere si perfecta pentru aplicatii zilnice, care ajuta la combaterea semnelor de oboseala si imbatranire, datorita ingredientelor pretioase de hrana, tonifiere si anti-imbatranire, inclusiv taurina, extract de Siberian Ginseng si ulei de avocado, care va fac pielea mai rezistenta la agresiuni externe. Se absoarbe rapid si este negras.
- INGREDIENTE:
Acidul hialuronic este un constituent natural al dermei prezente in spatiile intercelulare, a carui functie principala este hidratarea pielii. Datorita abilitatii sale excelente de a absorbi si de a retine apa, aceasta restaureaza si mentine un nivel adecvat de hidratare chiar si in conditii de umiditate scazuta in aer liber, prin incetinirea fiziologica a procesului de evaporare.
CellACtive®-MeN este un ingredient activ formulat special pentru pielea barbatilor, care mareste rezistenta si rezistenta la agentii externi. Acesta contine taurina, ginseng siberian si factorul Cell_Boost. Ea accelereaza procesul de regenerare a tenului cauzat de ras, imbunatateste rezistenta pielii la stres termic (caldura si frig), are un puternic efect de hidratare de lunga durata inca dupa prima aplicare.
"Aquaxyl este un ingredient activ de hidratare, de restructurare si protejare a plantei, capabil sa alinieze stratul excitat, facand pielea mai hidratata si mai rezistenta la agresiuni externe, deoarece optimizeaza rezervele de apa ale pielii, incetinind astfel descuamarea Datorita uscarii sau utilizarii detergentilor agresivi. Iti face pielea vizibila moale si neteda.
"Allantoin are proprietati de inmuiere, inmuiere si calmare.
Uleiul de avocado are o putere nutritiva si hidratanta ridicata, ideala pentru a conferi consistenta si fermitate pieilor mature sau celor care au pierdut tonul. Se absoarbe repede.
Vitamina E are proprietati antioxidante
Sticla fara aer. 50 ml.


0 recenzii pentru Men's face Skinlabo ANTI-AGEING REGENERATING MOISTURIZER AGE PROTECTION Alb

ADAUGATI RECENZIE

0 intrebari pentru Men's face Skinlabo ANTI-AGEING REGENERATING MOISTURIZER AGE PROTECTION Alb

PUNETI O INTREBARE

ALTI CLIENTI AU CUMPARAT SI...

S-AR PUTEA SA VA PLACA SI...