De la pantofi la accesorii fashion!.

Telefon: 0786510995

Promotii: Vezi reducerile de azi

Livrare: In toata tara

Suport: In alegerea produsului si marimii

Calitate: Produse originale

  1. FHN
  2. Cosmetice
  3. Ten barbati
  4. Men's face Skinlabo PERFECT SHAVING FRESH HYDRO-GEL Alb

Men's face Skinlabo PERFECT SHAVING FRESH HYDRO-GEL Alb

Men's face Skinlabo PERFECT SHAVING FRESH HYDRO-GEL Alb

Men's face Skinlabo PERFECT SHAVING FRESH HYDRO-GEL Alb

PRODUS INDISPONIBIL

Momentan acest produs este indisponibil.

Pentru moment site-ul nu este functional. In momentul in care vom reveni vom anunta pe prima pagina. Va multumim pentru intelegere.

Barbati PERFECT SHIVING HYDRO-GEL FRESH asigura o alunecare neteda a rasnitei, ajuta la reducerea micro-taierii
Potrivit pentru piele sensibila.
Un hidrogel delicat, de inalta performanta, pentru un barbierit confortabil și profund al fetei (și corpul, daca doriti). Se hidrateaza pielea, confera prospetime, faciliteaza alunecarea aparatului de ras și reduce roșeata. Imbogatita cu taurina, extract de ginseng siberian și extract de pere de mexicana, in timp, aceasta face ca pielea sa fie mai rezistenta la agresiuni externe. Este potrivit și pentru piele uscata și sensibila.
- INGREDIENTE:
- Alantoina are proprietati de inmuiere, inmuiere și calmare.
- CellACtive®-MeN este un ingredient activ formulat special pentru pielea barbatilor, care marește rezistenta și rezistenta la agentii externi. Acesta contine taurina, ginseng siberian și factorul Cell_Boost. Ea accelereaza procesul de regenerare a tenului cauzat de ras, imbunatatește rezistenta pielii la stres termic (caldura și frig), are un puternic efect de hidratare de lunga durata inca dupa prima aplicare.
- Aquaxyl este un ingredient activ de hidratare, de restructurare și protejare de origine vegetala, capabil sa alinieze stratul excitat, facand pielea mai hidratata și rezistenta la agresiuni externe, deoarece optimizeaza rezervele de apa ale pielii, incetinind astfel procesul de descuamare provocat Prin uscare sau prin folosirea detergentilor agresivi. Iti face pielea vizibila moale și neteda.
- AquaCacteen este extras din cactusul Opuntia Streptacantha, o planta suculenta cunoscuta sub denumirea de para murdara care crește in Mexic, extrem de rezistenta la lumina puternica a soarelui și seceta extrema. Bogat in aminoacizi esentiali, flavonoidele, vitaminele, antioxidantii și polizaharidele care se leaga de apa, reprezinta un ingredient foarte eficient și hidratant pentru piele. Combinat cu alantoina are un efect de rapel in prevenirea iritatii si face produsul potrivit pentru pielea sensibila.
Sticla fara aer. 100 ml.


0 recenzii pentru Men's face Skinlabo PERFECT SHAVING FRESH HYDRO-GEL Alb

ADAUGATI RECENZIE

0 intrebari pentru Men's face Skinlabo PERFECT SHAVING FRESH HYDRO-GEL Alb

PUNETI O INTREBARE

ALTI CLIENTI AU CUMPARAT SI...

S-AR PUTEA SA VA PLACA SI...